En vecka med sol och bad går så snabbt

November är nog den perfekta månaden att smita iväg från ett ruggigt Sverige till en varmare destination. Jag är precis tillbaka från en vecka på Gran Canaria där hela familjen har njutit av sol, bad och härlig värme. När det gäller maten prickade vi ett par bra rätter när vi åt lunch och middag på diverse restauranger. Det som var bäst var oftast det som stod listat som förrätter, dvs räkor i het olja, kryddiga korvar osv. Mätta och belåtna blev vi också för en ganska blygsam peng.

Tyvärr var maten på hotellet inte mycket att hurra för. Vi hade bokat rum med halvpension, då det bara skilde några hundralappar i pris, så man ville ju ge hotellrestaurangen en chans. Det visade sig dock oftast att maten antingen var överstekt, bränd eller helt enkelt ganska smaklös. Med tanke på priset hade man väl inga jätteförväntningar men jag kan tycka att det hade varit bättre om de lagat ett fåtal rätter bra istället för att tillhandahålla en jättebuffé med idel besvikelser.

Nästa gång vi sticker iväg får det nog bli en lägenhet så man själv kan laga sin mat. Det finns ju så många härliga och spännande ingredienser att experimentera med när man är utomlands.

En vecka går verkligen fort när man har trevligt

En vecka går verkligen fort när man har trevligt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.