Ligger litet lågt

Hej alla besökare!

Det var ett par dagar sedan jag postade något nytt. Det har varit mycket på jobbet, jag är engagerad på fritiden kring vår skola samt förbereder både för jul och min sons födelsedag. Tiden har helt enkelt inte räckt till för att skriva något ingående. Tänkte bara ge ett livstecken och önska alla lycka till i julklappsrushen och julstöket. Ser fram emot en litet lugnare period vid jul med mycket god mat. Kolla gärna in mina bilder på Instagram. Senast från när jag och min bror tillverkade egen korv hemma hos honom. Det blev verkligen lyckat.

2 svar på ”Ligger litet lågt

    • Hej Pärra! Det är min bror som är den store korvmästaren. Jag vet att han har döpt det hela till båthuskorv I och II. Jag får se om jag dels kan tjata mig till receptet och om det är ok att jag delar det. Grunden var malt fläskkött och litet fett. Vi hade en del färska kryddor. Det som verkligen gav korvsmak var dock rökt paprika (typ vanlig Santa Maria-krydda men som jag aldrig har sett tidigare).
      Jag har legat litet lågt med bloggandet på sistone i och med att det varit sjukt mycket att göra på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.