En indisk afton

Indisk mat är en av mina storfavoriter. Har man tur bor man nära en bra och trevlig restaurang. Om man som jag, bor litet utanför civilisationen, är det upp till en själv att fixa sin egen curry. Jag är ganska bra på att härma smaker och när det gäller indiskt har jag prövat mig fram under många år. Det man ska tänka på är att den här typen av mat kräver mycket tid att laga och det bästa är att förbereda litet i taget – det ger också det bästa resultatet.

När man väl lägger ned den tid som krävs på att laga indiskt brukar jag lägga LCHF på hyllan för en kväll. Visst går det att äta curry med blomkålsris men det är svårt att ersätta naan-bröden. Jag ser LCHF som min nyckel till att kunna äta sån här mat då och då när jag verkligen vill och inte som någon form regelverk som jag slaviskt måste följa.

Började kvällen med litet papadums och chuttney. Gick sedan vidare till min tandoori-curry och garlic och pashwari naan. Som avslut litet mangosorbet.

Började kvällen med litet papadums och chuttney. Gick sedan vidare till min tandoori-curry med garlic och pashwari naan. Som avslut litet mangosorbet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.