Jag vann årets kocks Instagramtävling

Jag vann årets kocks Instagramtävling (Tema: Räkor med Johan Backéus) med en bild på en härlig  fisk-, mussel- och räk-soppa med saffran, het chili, persilja och creme fraishe.

Priset var att få besöka årets upplaga av årets kock och titta på de tävlande, samt delta vid LRF’s trendseminarium. Tyvärr meddelades vinsten bara några dagar innan tävlingen vilket gjorde det omöjligt för mig att åka. När jag meddelade dem detta lovade de att skicka ett annat pris. Idag dök det upp på posten.

En saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med creme fraische, färsk chili och persilja

En saffransdoftande fisk och skaldjurssoppa med creme fraische, färsk chili och persilja

Jag vann årets kocks Instagramtävling

Min vinst var egentligen att få besöka årets upplaga av årets kock och titta på tävlingen. När detta inte var möjligt för mig fick jag den här boken istället. Ska bli spännande att prova några av recepten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.